Balenciaga

Balenciaga

A Balenciaga luxus divath√°zat Crist√≥bal Balenciaga spanyol tervezŇĎ alap√≠totta 1919-ben a spanyolorsz√°gi San Sebastianban, sz√©khelye jelenleg P√°rizsban tal√°lhat√≥. Balenciaga a kompromisszumokt√≥l mentes divattervezŇĎ h√≠r√©ben √°llt, √©s Christian Dior ‚Äúmindannyiunk mester√©nek‚ÄĚ nevezte. Bubor√©kszokny√°i √©s furcsa, nŇĎies, m√©gis ‚Äúmodernista‚ÄĚ sziluettjei a h√°z v√©djegy√©v√© v√°ltak. A Balenciaga szem√ľvegkollekci√≥ modern √©s kifinomult formavil√°g jellemzi.

√Črt√©kek

Az alkot√°s
mint hit

Divatrealizmus

A hétköznapitól
a rendk√≠v√ľliig

Soksz√≠nŇĪs√©g

A normák feszegetése

Szem√ľvegkollekci√≥

A kreat√≠v vezetŇĎ: a luxus divatszem√ľvegek ter√©n, amelyek a diszrupt√≠v couture √©s a divatrealizmus megtestes√≠tŇĎi.

Innovatív stílusok a fiatalabb generációk véleményvezéreinek.

A szem√ľvegkollekci√≥ jellemzŇĎi

Az extr√©m konstrukci√≥k √©s a szokatlan anyagok a klasszikusabbakkal keveredve teszik a Balenciaga szem√ľvegeket hiteless√© √©s k√∂nnyen felismerhetŇĎv√©.

Couture

Utcai st√≠lus√ļ kiegyens√ļlyozotts√°g, amelyet magasan k√©pzett technik√°kkal √©s luxusanyagokkal √©rnek el.

Innovatív

A szem√ľvegek norm√°it soha nem l√°tott konstrukci√≥kkal √©s innovat√≠v anyagkever√©sekkel feszegeti.

Pragmatikus

Hiteles és eredeti, a valóság és az extrém sportok által inspirált minták.

A Balenciaga szem√ľvegkollekci√≥ k√≥djai

A Balenciaga szem√ľvegeket a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ divatst√≠lusokban √ļjra√©rtelmezett log√≥ jellemzi.

BB orrnyergek

Fekete dupla B monogram √°tl√°tsz√≥ orrp√°rn√°ra nyomtatva, mely lebegŇĎ hat√°st kelt.

Logómánia

Szelekt√≠v t√ľkr√∂z√©s a lencs√©ken a log√≥ kiemel√©s√©nek √©rdek√©ben, a Balenciaga ready-to-wear log√≥m√°ni√°j√°hoz kapcsol√≥dva.

Jellegzetes logó

Anyagt√≥l f√ľggŇĎen elt√©rŇĎ kivitelben, a log√≥ mindig csak a bal oldali sz√°ron tal√°lhat√≥.

Szegmensek

Mindennapi

H√©tk√∂znapi, √©les, ugyanakkor klasszikus megk√∂zel√≠t√©s az √©letst√≠lus√ļ szem√ľvegdiz√°jn kialak√≠t√°shoz. A finom f√©mkeretek √©s a k√∂rbefuttat√°s mer√©sz acet√°tot tartanak.

Extrém

Az Extr√©m sport ihlet√©sŇĪ lencs√©k gyŇĪjtem√©nye, amelyek a folytonoss√°g ill√ļzi√≥ival k√≠s√©rleteznek, m√©rn√∂ki konstrukci√≥k, t√ľkr√∂z√∂tt anyagok √©s innovat√≠v technik√°k kever√©k√©nek megval√≥s√≠t√°s√°val.

Mindennapi szegmens

Balenciaga híd szegmens
Balenciaga híd szegmens

Híd

Az egyik legkelendŇĎbb koncepci√≥, a Ski √ļj evol√ļci√≥ja.

Geometrikus és egyedi pilótaformák, amelyeket a vékony, ugyanakkor merész hídszerkezetek jellemeznek, amelyek közepén a Balenciaga logó látható.

ErŇĎ

Az FW20-ban elind√≠tott Cut koncepci√≥ evol√ļci√≥ja.

√Čles diz√°jnok, amelyek a modern √©p√≠t√©szet sz√∂gletess√©g√©t id√©zik olyan vonalakkal, amelyek szinte pap√≠rb√≥l szeleteltnek tŇĪnnek. Dupla B log√≥ a sz√°ron, valamint log√≥m√°nia Ski is el√©rhetŇĎ.

Balenciaga erŇĎ szegmens
Balenciaga erŇĎ szegmens
Balenciaga dinasztia szegmens
Balenciaga dinasztia szegmens

Dinasztia

Az SS20 √©s FW20 egyik leg√°h√≠tottabb koncepci√≥ja, amely az 1980-as √©vek pazar eszt√©tik√°j√°r√≥l kapta a nev√©t, kereskedelmi v√°ltozatban √ļjra√©rtelmezve.

A szimmetrikusan √∂sszehajthat√≥ BB log√≥ zsan√©rok, amelyek elv√°lasztj√°k az elv√©konyod√≥ sz√°rakat, a Balenciaga ikonikus, t√∂bb kateg√≥ri√°t √°t√≠velŇĎ jellegzetess√©gei. Az ez√ľst log√≥ az uniszex √©s az ipari megjelen√©s √©rdek√©ben k√©sz√ľlt.

L√°thatatlan XXL

Az ikonikus l√°thatatlan koncepci√≥ felnagy√≠t√°sa az erŇĎteljes megjelen√©s √©rdek√©ben.

Rendk√≠v√ľl v√©kony √©s k√∂nnyŇĪ f√©mszerkezet h√°romsz√∂g- √©s pil√≥taform√°kkal. Sz√≠nes lencs√©k a teljes fel√ľleten Balenciaga log√≥val ell√°tva.

Balenciaga l√°thatatlan XXL szegmens
Balenciaga l√°thatatlan XXL szegmens
Balenciaga oldal szegmens
Balenciaga oldal szegmens

Oldal

A perem koncepci√≥ evol√ļci√≥ja.

√Čles, ugyanakkor kommersz form√°k bio-injekt√°lt szezon√°lis sz√≠npalett√°val √©s Balenciaga log√≥val az el√ľlsŇĎ oldalon.

Extrém szegmens

Üresség

Kulcsfontoss√°g√ļ, im√°zsvez√©relt koncepci√≥, amelyet az ipari v√©dŇĎszem√ľvegek ihlettek, amelyeket divatdarabb√° lettek √°talak√≠tva.

Pillang√≥s √©s mer√©sz macskaszemform√°k, amelyeket hajl√≠tott lencs√©k, illetve k√ľlsŇĎ-belsŇĎ l√©gterelŇĎk jellemeznek. A bal sz√°rat dombormŇĪves Balenciaga log√≥ d√≠sz√≠ti.

Balenciaga √ľress√©g szegmens
Balenciaga √ľress√©g szegmens
Balenciaga gyorsas√°g szegmens
Balenciaga gyorsas√°g szegmens

Gyorsas√°g

Márkanyilatkozat a sziluett és a divatrealizmus tekintetében.

Kerek √©s ov√°lis form√°k bio-injekt√°lt k√∂rbefuttatott profilokkal, eleg√°ns √©s ergonomikus kialak√≠t√°s dinamizmussal √©s az aerodinamik√°val √∂sszekapcsol√≥dva. A bal oldali sz√°rat dombormŇĪves Balenciaga log√≥ d√≠sz√≠ti.

√Črdekli a term√©k?

Adja meg adatait, hogy koll√©g√°ink felvehess√©k √Ėnnel a kapcsolatot, majd a kiv√°lasztott kerettel elk√©sz√ľlhessen szem√ľvege!

close-link