ZEISS látásvizsgálat + Polateszt

Medicover Optikáinkba érkező vásárlóinknak igény szerint elvégezzük ajándék 8 lépéses ZEISS látásvizsgálatunkat, melyről részletesen itt olvashat.

Amennyiben a  jellegzetes panaszok mellett (migrén, frontérzékenység, magatartás- és figyelemzavar, fényérzékenység, fáradt szem, szédülés, koncentráció-nehézség, utazási betegség, kettőslátás, 3D diszkomfort, térlátás panasz) és  a szubjektív látásvizsgálat során is bizonyosságot nyer az igény, vagy korábban már viselt prizmás korrekciót, elvégezzük a Polateszt vizsgálatot. A rejtett kancsalság (heterofória) külső szemlélő által nem észrevehető látáshiba, amit szemünk folyamatosan javít, kikorrigál a kielégítő látás érdekében. Mivel ez egy állandó izommunka, nagymértékben megterheli a szervezetünket.

A Polateszt során speciális módon – a dioptria megállapítása után – a két szem együttes munkáját vizsgáljuk. Polárszűrős lencsék segítségével, polarizált ábrákkal állítjuk a prizma mértéket és irányát. Így tehermentesítjük a szemizmok folyamatos kiegészítő, feszült állapotát és ismét nyugalmi helyzetbe hozzuk őket. Ennek eredményeképp nem a szervezetünknek kell az eltolódott képet visszahúzni a megfelelő ingerületfelvelő területre, hanem megteszi azt a szemüveglencse.

A prizmás hasábos szemüveg kívülről nem látható és folyamatos viselést igényel.

A Polateszt hosszabb időt vesz igénybe, ezért látásvizsgálatunk 45 percig tart.

A komplex látásvizsgálat (Polateszt) ára: 19 000 Ft

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link