Dolce&Gabbana

D&G

A Dolce & Gabbana S.r.l. mil√°n√≥i sz√©khelyŇĪ olasz divath√°zat 1985-ben alap√≠totta Domenico Dolce √©s Stefano Gabbana divattervezŇĎk a Mil√°n√≥ melletti Legnan√≥ban. A v√°llalat saj√°t parf√ľm- √©s szem√ľvegm√°rk√°val rendelkezik, valamint a ready-to-wear ruh√°k mellett luxus kar√≥r√°k, p√©nzt√°rc√°k √©s √©kszerekek forgalmaz√°s√°val is foglalkozik. A Dolce & Gabbana m√°rka luxuscikkekre specializ√°l√≥dott, mely napszem√ľvegeket, p√©nzt√°rc√°kat is gy√°rt.

Meghatározott életstílus

A Dolce&Gabbana nem m√°s, mint modern luxus, amely a f√ľggetlen, magabiztos, kozmopolita, olaszos √©letst√≠lust kedvelŇĎ fogyaszt√≥kat veszi c√©lba. A Dolce&Gabbana 1982-es megsz√ľlet√©se √≥ta odafigyel ruh√°inak √©s kieg√©sz√≠tŇĎinek kivitelez√©si minŇĎs√©g√©re √©s a kik√©sz√≠t√©s st√≠lus√°ra.

Klasszikus extravagancia

Szem√ľveg-kollekci√≥i eredeti, extravag√°ns form√°kkal √©s sz√≠nekkel tŇĪnnek ki. Vannak k√∂zt√ľk olyan keretek, amelyek a retro stilisztik√°hoz, a 80-as √©vek eszt√©tik√°j√°hoz t√©rnek vissza, de ezekn√©l m√©g klasszikusabbak is. √Črdemes felfigyelni a 18 kar√°tos arannyal bevont keretek speci√°lis kiad√°s√°ra is.

√Črdekli a term√©k?

Adja meg adatait, hogy koll√©g√°ink felvehess√©k √Ėnnel a kapcsolatot, majd a kiv√°lasztott kerettel elk√©sz√ľlhessen szem√ľvege!

close-link