Emporio Armani

Az Emporio Armani szemüvegkollekciója a legkiválóbb olasz szemüvegek gyűjteménye. Az Armani-birodalmat 1975-ben alapította Giorgio Armani: ruházati vonallal indult, amely aztán az Emporio Armani szemüvegekkel és az Armani Jeans-szel bővült. Az Armani márka a ruházati termékek mellett a kiegészítőkre, illatokra, sőt még a lakberendezésre is kiterjedt. A változatos formájú Emporio Armani szemüveg-keretek kivételes és eklektikus kollekciót alkotnak.

Kényelmes stílus minden alkalomra

Az Emporio Armani Giorgio Armani klasszikus stílusának fesztelen interpretációja. A márka kollekcióiban megtalálhatók a mindennapibb, a legújabb divattrendek által inspirált modellek, ez a család a fiatalabb fogyasztót célozza meg. A szemüvegmodelleket az élénk színek játéka, a matt kivitelezések és a kényelmes formák jellemzik. Az Emporio Armani Eyewear kollekció ideálisan beleillik a márka kifogástalan, de frissességgel teli, fiatalos stílusának koncepciójába. A kollekcióban felvonultatott szemüvegek egyszerre modernek és választékosak, az aprólékosan megtervezett gumi részleteknek és rendkívüli kiegészítőknek köszönhetően. A széles színpalettán a finomabb árnyalatokon kívül megtalálhatók az élénk pasztellszínek, továbbá a metálos árnyalatok, ideálisan összeillő tükrös lencsékkel.

Fenntartható változás

A márka megalapítója a férfias stílus mestere, és hosszú évek óta a divat diktátorának tekintik ezen a téren. Nem véletlen, hogy a ruhakollekciók egyik fontos eleme a felsőruházat. Emporio Armani a rövid, sportos stílusú kabátokat favorizálja. Figyelmet érdemel a combközépig érő, kissé katonatiszti jellegű bőrkabátok választéka is. Többségük olyan szabású, amely kiemeli a férfi-sziluett „erősségéit”, elsősorban a széles vállakat. A kollekciókból nem hiányoznak a klasszikus zakók sem, de a márka egyik ismertetőjele az, hogy rövidnadrággal kombinálja azokat. A szemüveg-kollekciók a színkapcsolásokkal lepnek meg bennünket. Ne feledkezzünk meg a márka legfontosabb jelképéről, a jellegzetes sasról sem, amelynek feje mindig jobbra – a jövő felé – tekint.

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link