Vogue

Vogue

A Vogue a divatot a kultúra és a világ kontextusába helyezi, amelyben élünk – hogyan öltözködünk, élünk és szocializálódunk; mit eszünk, hallgatunk és nézünk; kik vezetnek és inspirálnak minket. Ezek a szemüvegek egyet jelentenek a különleges részletekkel és formákkal, továbbá a különösen az élénk színekkel. A retró keretek innovatív megközelítése által a Vogue szemüveg-kollekcióját a lélekben fiatal, nyitott személyiségeknek tervezte. A Vogue junior szemüvegek stílusát és játékosságát a márka elismert, divatos szemüvegkollekciója ihlette. A kiváló minőségű gyerekszemüvegek az extra tartósság és ellenálló képesség jegyében készültek.

Divatdiktátoroknak

A Vogue 1973-ban jött létre a legtekintélyesebb divatmagazin nevével. A Vogue maga a divat: magával ragadó menekülés a mindennapok szürkeségéből és a megszokottságból. A Vogue szemüvegei a modern nő számára készülnek, akiknek örömöt nyújt a divat és szívesen kísérleteznek vele, hogy kialakítsák egyedi, eredeti stílusukat. A Vogue arra törekszik, hogy a szemüveg valóban meghatározó legyen egy nő kinézetében, és mindig, minden helyzetben kulcsszerepet játsszon a stílus meghatározásában.

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link