Kontaktlencsekontroll

Kontaktlencse-kontrollvizsgálatra azokat a vásárlóinkat várjuk vissza, akiknek elvégeztük korábban a kontaktlencse-vizsgálatot, ahol megállapítottuk azokat az egyedi paramétereket, amelyek alapján az igényeknek megfelelő próbalencséket rendeltünk és adtunk ki. Akár volt már korábban kontaktlencséje, és annak lecserélése, váltása mellett döntöttünk, akár első kontaktlencsésként próbálja a kiadott lencséket, mindenképpen kontrollt végzünk.

  • Napi (eldobható) próbalencse esetén 5 pár lencsét adunk, ebből 4 párat viseljen lehetőleg egymást követő napokon és az 5. párral a szemén érkezzen egy ellenőrző vizsgálatra.
  • Havi lencse esetén 1 pár lencsét adunk ki és 1,5-2 hetes viselés után szintén lencsével a szemen vizsgáljuk meg.

Mindkét esetben, amennyiben panasza van, jelentkezzen korábban, hogy megállapíthassuk a probléma okát!

A kontaktlencsekontroll során objektív és szubjektív szempontok alapján vizsgáljuk a lencséket a szemen. Amennyiben a mi szakmai szempontjaink alapján és a vásárló elégedettségi szempontjai alapján megfelelőnek tartjuk a kontaktlencséket, végleges adagot rendelünk. Ha módosításra van szükség, akkor ismételten próbalencsét rendelünk.

A kontaktlencsekontrollra előzetes időpontfoglalás szükséges.

A kontaktlencsekontroll ára:
  • első és második alkalommal: díjmentes
  • harmadik alkalomtól: 9 000 Ft

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link