Medicover_Optika_logo_fekvo_RGB_web-feher.png

Rólunk mondták

Amennyiben elégedett volt szolgáltatásunkkal, kérjük, ossza meg véleményét Google-felületünkön:

Visszajelzését köszönjük!

László

Westend Optika

„Kedves, lelkes, hozzáértő csapat, bármi kérésed, kérdésed merül fel szemüvegekkel kapcsolatosan hozzájuk nyugodtan fordulhatsz.😊”

Tamás

Eiffel Optika

„Napszemüveget voltam itt vásárolni. Ahogy beléptem azonnal kedvesen fogadtak. A szemüveg választásnál sokat segítettek azzal, hogy véleményt mondtak arról melyik áll a legjobban.

Feltétlen ajánlom, ha optikát keres valaki.”

Brumm Tablet

Eiffel Optika

„Rendkívül kedvesek és segítőkészek. Csak ajánlani tudom.”

Dóri

Westend Optika

„Nagyon kedves és precíz vizsgálatban részesültem. A keret és a lencse kiválasztása kapcsán is segítőkészek, rugalmasak. Ajánlom! :)”

Zsombor

Eiffel Optika

„Több, mint ajánlom! Kedves, segítőkész és precíz szakemberek megfelelő eszközökkel és technológiával a hátuk mögött!”

Lilla

Eiffel Optika

„Gyönyörű üzlet és kifogástalan kiszolgálás. Köszönöm Grétinek a sok segítséget!”

Dóra

Eiffel Optika

„Nagyon kedves, fiatal, tisztelettudó és professzionális csapat. Élmény volt a vizsgálat es szemuvegvalasztas is!”

András

Eiffel Optika

„Alettának köszönöm a részletes vizsgálatot (szaruhártya, és dioptria), a legmodernebb gépekkel és a közvetlenséget és a kedvességet. Nekem a vizsgálat a kérdéseimre adott egyből érthető válaszokkal együtt körülbelül 30 perc volt. Nagyon jól éreztem magam. Ilyen módon is köszönöm, egy nagyszerű élmény volt.

Zoltán a szemüvegkeret kiválasztásánál hozzáértő, alapos, és legfőképpen türelmes volt. Neki is köszönöm a segítséget.

Ami kifejezetten tetszik számomra, hogy külföldön élek, és így is megoldható a házhoz szállítás (természetesen a postaköltséget ki kell pluszban fizetnie a vevőnek), tehát, a csomagküldést is gond nélkül meg tudják oldani, ha erre a vevőnek külön igénye van.

Üzenet a munkáltatónak:

Minden pénzt megér Aletta és Zoltán munkája! Kiváló példák arra, hogy Magyarországon is lehet minőségi szolgáltatást nyújtani ilyen hozzáállású emberekkel. Szóval az 5 csillagot mindenképpen miattuk adtam.”

Anna

Westend Optika

„Nem vagyok az a fajta ember, aki véleményt ír, de ennek az optikának a munkatársai megérdemlik! 🙂 Nemzetközi emberként, aki nem beszél magyarul, elég nehéz olyan szolgáltatást találni, ahol szívesen fogadnak, és lehet, hogy nem beszélik tökéletesen a nyelvet, de továbbra is mosolyognak, és mindent megtesznek, hogy segítsenek. A dolgozók mindig türelmesek, segítőkészek és kedvesek voltak velem. És ahogy képzelhetik, a szemüveg kiválasztása nem 5 perces folyamat. :)) Sok boltba jártam, és a fő ok, amiért visszatértem a medicover optikához, nem is a keretek voltak, hanem a kiszolgálás, amit kaptam. Ezenkívül a szemüvegek csodálatos minőségűek, és nagyon gyorsan elkészültek. Határozottan ajánlom ezt a helyet. 🙂

Nóra

Eiffel Optika

„Nagyon kedves volt mindenki, ügyfél orientált a kiszolgálás, és nagyon felszerelt a rendelő – még sehol nem láttam ilyen modern gépeket.

Minden kérdésemre türelmesen válaszoltak, segítettek dönteni mivel járok a legjobban – legközelebb is ide fogok jönni szemüvegért:)”

László

Eiffel Optika

„Nagyon profi, kedves kiszolgálás, és mindenre kiterjedő tanácsadás modern gépekkel, igényes környezetben. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Csaba

Eiffel Optika

„Modern, jól felszerelt szemészet, profi kiszolgálás”

Tímea

Eiffel Optika

„Szuper kedves kiszolgálás.

Extra profi szemvizsgálat, amilyet még orvosi rendelőben sem, nemhogy optikában nem tapasztaltam. Kicsit hosszú, kb. fél óra, de teljeskörű és nagyon modern.”

Rimlah

Westend Optika

„Adrienn, egy nagyon kedves és alázatos hölgy ellenőrizte a látásomat. Profi és nagyon tapasztaltnak tűnik. Életem egyik legjobb szemvizsgálata volt. Biztosított arról, hogy kényelmesen érezzem magam, és annyi időt adott, amennyire szükségem volt, hogy teljesen elégedett lehessek a végeredménnyel.

Nagyszerű munka és segítség Adrienntől 🙂 Csak így tovább! Alig várom a jövőbeni szemvizsgálataimat vele.

Rimlah vélemény

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link