Versace

A Gianni Versace által 1978-ban alapított Versace a világ egyik vezető nemzetközi divatmárkája, amely világszerte az olasz luxus elbűvölő szimbóluma. A cég lifestyle és divatcikkeket tervez, gyárt és forgalmaz, többek között Atelier (Haute Couture), prêt-à-porter, kiegészítőket, ékszereket, órákat, illatszereket és lakberendezési cikkeket, valamint szemüvegeket, melyek mindegyike a jellegzetes Medusa logót viseli.

Olasz luxus

A Versace 1978. évi megalapításától kezdve modern és csábító luxusmárkává vált. A Versace szemüveg-kollekciói mindig precizitásukkal, stílusukkal és exkluzivitásukkal tűnnek ki. A szépség, az elegancia, a hagyomány és a minőség azok a tényezők, amelyek a márka szemüveg-kollekcióit meghatározzák.

Modern Medusa

A márka egyik leghíresebb jelképe Medusa, amelyet általában tükröcskékkel és Swarovski-kristályokból összeállított hurkokkal ábrázolnak. Gianni Versace ezt mondta a Medusa-szimbólumról: „Az antik legenda járt a fejemben, amikor ezt a jelképet kiválasztottam: annak, aki beleszeret Medúzába, nincs semmiféle esélye. Hát miért ne gondolhatnánk, hogy akit Versace legyőz, soha többé nem tud visszatérni?”.

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link