Kontaktlencse-vizsgálat

Medicover Optikáinkba érkező vásárlóinknak igény szerint elvégezzük ajándék 8 lépéses ZEISS látásvizsgálatunkat, melyről részletesen itt olvashat.

Optometrista-kontaktológusunk lágy kontaktlencsék illesztésével foglalkozik. Segítséget nyújt a döntésben, mivel a választék széles, de nem minden kontaktlencse viselhető problémamentesen.  A mérhető paraméterek mellett a vásárló igényeinek megfelelő típust választja ki.

Biztosítunk próbalencséket, így vásárlóink kipróbálhatják, kitapasztalhatják a kontaktlencsékkel való látását. Később kontrollvizsgálatot végzünk, és akkor rendeljük meg a végleges adagot, ha az ön szubjektív és a mi objektív szempontjaink is megengedik azt.

Amennyiben nem volt még  korábban kontaktlencséje, szükséges részt venni egy kontaktlencse-betanításon, ahol  a használatot, felhelyezést és levételt, tisztítást, viselési szabályokat tanítjuk meg. Ez az alkalom a kontaktlencse-vizsgálat után, egyeztetett időpontban történik, és körülbelül 1 órát vesz igénybe.

A kontaktlencse-vizsgálat ára: 13 000 Ft

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link