Medicover minőség optikáinkban is

Medicover Optika

FashionMedicover minőség optikáinkban is
Medicover minőség optikáinkban is

Medicover minőség optikáinkban is

Magas minőség: ez a Medicover

Magyarország vezető egészségügyi szolgáltatójaként a Medicover nagy hangsúlyt fektet a kiemelt ellátásra, a prevencióra és az egészségmegőrzésre. Optikáinkban a legmagasabb színvonalon, minőségben és választékkal készítünk szemüvegeket.

Márkás szemüvegek széles körű választéka

Szemüvegkereteinket a vezető divatmárkák modelljeiből válogattuk össze, ami biztosítja a magas minőséget. Vásárlóink modern, hagyományos, extravagáns, fiatalos formákból választhatnak, hogy  mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Szemüveglencséinket a ZEISS, a 175 éves tapasztalattal rendelkező, professzionális  optikai vállalat biztosítja, aki a folyamatos innovációnak köszönhetően mindig a legújabb megoldásokat biztosítja Vásárlóink  számára.

Tapasztalt, professzionális munkatársak

Professzionális ZEISS látásvizsgálatunkat optometristáink végzik el. A vizsgálat során  a piac legmodernebb és legújabb ZEISS szemvizsgáló-berendezéseivel feltérképezik a szem fénytörési hibáit. Objektív és szubjektív módszerekkel megállapítják a korrekciót és kielemzik azokat az értékeket, ami alapján a megfelelő dioptriát kapják meg. Látásergonómiai tanácsadást végeznek, ami segít a munkavégzés során fellépő panaszok megkönnyítésében.

Látszerész és látszerészasszisztens munkatársaink többéves tapasztalattal segítenek szemüvegkeretet és a látásigényét kielégítő szemüveglencsét kiválasztani, az ehhez szükséges paramétereket megállapítani, valamint a szemüveglencséket megrendelni és a keretbe illeszteni. A szemüveg beállítása és a szemüveg kiadása is a feladataik közé tartozik.

Legfőbb feladataink vásárlóink szakszerű tájékoztatása, igényeik felmérése, teljes körű kiszolgálása, illetve elégedettségük biztosítása.

You can never take too much care over the choice of your sunglasses and jewlery.