Medicover minőség optikáinkban is

Medicover minőség optikáinkban is

Magas minőség: ez a Medicover

Magyarország vezető egészségügyi szolgáltatójaként a Medicover nagy hangsúlyt fektet a kiemelt ellátásra, a prevencióra és az egészségmegőrzésre. Optikáinkban a legmagasabb színvonalon, minőségben és választékkal készítünk szemüvegeket.

Márkás szemüvegek széles körű választéka

Szemüvegkereteinket a vezető divatmárkák modelljeiből válogattuk össze, ami biztosítja a magas minőséget. Vásárlóink modern, hagyományos, extravagáns, fiatalos formákból választhatnak, hogy  mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Szemüveglencséinket a ZEISS, a 175 éves tapasztalattal rendelkező, professzionális  optikai vállalat biztosítja, aki a folyamatos innovációnak köszönhetően mindig a legújabb megoldásokat biztosítja Vásárlóink  számára.

Tapasztalt, professzionális munkatársak

Professzionális ZEISS látásvizsgálatunkat optometristáink végzik el. A vizsgálat során  a piac legmodernebb és legújabb ZEISS szemvizsgáló-berendezéseivel feltérképezik a szem fénytörési hibáit. Objektív és szubjektív módszerekkel megállapítják a korrekciót és kielemzik azokat az értékeket, ami alapján a megfelelő dioptriát kapják meg. Látásergonómiai tanácsadást végeznek, ami segít a munkavégzés során fellépő panaszok megkönnyítésében.

Látszerész és látszerészasszisztens munkatársaink többéves tapasztalattal segítenek szemüvegkeretet és a látásigényét kielégítő szemüveglencsét kiválasztani, az ehhez szükséges paramétereket megállapítani, valamint a szemüveglencséket megrendelni és a keretbe illeszteni. A szemüveg beállítása és a szemüveg kiadása is a feladataik közé tartozik.

Legfőbb feladataink vásárlóink szakszerű tájékoztatása, igényeik felmérése, teljes körű kiszolgálása, illetve elégedettségük biztosítása.

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link