A|X Armani Exchange

Az A|X Armani Exchange egy megfizethető, klasszikus, de elegáns, időtálló márka azok számára, akik olyan visszafogottabb vagy professzionálisabb megjelenésű designer kereteket keresnek, melyek évszaktól függetlenül kiállják az idő és a divat próbáját. Az márka szemüvegei a fiatalos, városi szellemiséget képviselik, klasszikus keretek, kortárs stílusjegyek, váratlan színek és részletek ötvözete, melyet a street-chic kultúra ihletett.

Nemzetközi, de olasz gyökerekkel

Megalakulása óta az „exchange”, azaz a csere koncepciója mindig is kulcsfontosságú eleme volt a márkának: az Olaszország és az Egyesült Államok, a Milánó és New York közötti kulturális érték cserétől kezdve.

Az Armani Exchange kortárs alapdarabokat kínál mindenki számára, arra ösztönözve az embereket, hogy kifejezzék egyéniségüket és magabiztosságukat.

Befogadó és sokszínű

Az 1991-ben alapított Armani Exchange célja, hogy az Armani víziót szélesebb közönség elé tárja, generációkon és kontinenseken átívelően.

Az Armani Exchange a sokszínűség szépségét és a társadalom kulturális olvasztótégelyét ünnepli: mindenki egyedi, mindenki fontos.

Az Armani vonzerejét kihasználva, és közben a befogadást elősegítve az Armani Exchange nemektől függetlenül szól a fiatalok mai generációjához.

Alapvető, mégis kortárs

Az Armani Exchange innovatív, köszönhetően annak, hogy mindig új anyagokat fedez fel és kínál.

Az Armani Exchange keretek a stílusok széles skáláját kínálják a befogadó, divatos megjelenés érdekében.

Az Armani Exchange tökéletes választás, ha a helyüket alapdarabként megálló kereteket keres stílusos, modern csavarral.

Az Armani Exchange folyamatosan együttműködik fiatal és motivált tehetségekkel, ami tökéletesen kifejezi az ikonikus „Exchange Vibes” világot. 2018-ban például Martin Garrix volt az őszi/téli kampány ajánlója.

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link