Michael Kors

Michael Kors világhírű, 1981-ben alapított névadó cége jelenleg a Michael Kors Collection, a MICHAEL Michael Kors és a Michael Kors Mens márkanevek alatt gyártja termékeit. A Kors a kezdetektől fogva nagy sikernek örvend, elegáns, luxus sportruházat-kollekciója egyszerre elbűvölő és könnyed – épp úgy, ahogy szemüveg-kollekciója is.

Kifinomult luxus

Michael Kors a luxuskiegészítők és divattermékek világhírű és díjnyertes tervezője. A nevét viselő céget 1981-ben alapították, és azóta több mint 85 országban van jelen világszerte, több mint 500 üzletével, valamint a legkiválóbb ruházati forgalmazók felé folytatott nagykereskedelmi tevékenységével. A márka jelenleg számos terméket készít a Michael Kors Collection és MICHAEL Michael Kors címkék alatt. E termékek közé tartoznak kiegészítők, lábbelik, karórák, ékszerek, férfi és női divattermékek, fürdőruhák, szemüvegek és illatszerek teljes választékai. A varázslatos Michael Kors márka luxuséletmódot sugároz az igazi világutazó számára, aki legalább olyan kifinomult, mint amilyen simulékony, és legalább olyan ikonikus, mint amilyen modern.

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link