Medicover_Optika_logo_fekvo_RGB_web-feher.png

Akár 30% kedvezmény komplett szemüvegre

Akár 30% kedvezmény komplett szemüveg vásárlása esetén

Akár 30% kedvezményt biztosítunk komplett szemüveg (szemüvegkeret és szemüveglencse) vásárlása esetén.

Kedvezményes lehetőség a Medicover Egészségpénztárral! További 20%-ot is megtakaríthat!

Ha szemüvegét, napszemüvegét vagy kontaktlencséjét, valamint a hozzá tartozó kiegészítőket a Medicover Egészségpénztáron keresztül vásárolja meg, akár 20% adójóváírást vehet igénybe, mellyel kiadásait jelentősen csökkenthetiTovábbi információért kattintson ide!

Foglaljon időpontot látásvizsgálatra!

Szemüveg vásárlása esetén, illetve biztosított Ügyfeleink számára és a
Medicover Egészségpénztár tagjainak, valamint szolgáltatásra jogosult családtagjaiknak a látásvizsgálat ingyenes!

Akciós feltételek

 1. Napszemüveg készletkisöprés – 40% kedvezmény a megjelölt termékekre (2024.06.28 – visszavonásig*)
 2. 25% kedvezmény minden napszemüvegre, 35% kedvezmény bizonyos napszemüvegekre (2024.01.25 – visszavonásig*)
 3. Komplett szemüvegekre akár 30% kedvezmény (2024.02.07 – visszavonásig*)
 4. Komplett dioptriás napszemüvegekre 30% kedvezmény (2022.09.14 – visszavonásig*)
 5. Minden fényre sötétedő lencsére 30% kedvezmény (2023.03.06 – visszavonásig*)
 6. Medicover egészségbiztosítással és/vagy Medicover Egészségpénztári tagsággal rendelkező ügyfeleinknek 10% kedvezményt biztosítunk bármely termékből (2022.07.27. – visszavonásig*)
 7. Medicover egészségbiztosítással és/vagy Medicover Egészségpénztári tagsággal rendelkező ügyfeleinknek a látásvizsgálat ingyenes
 8. Biztosítással vagy Medicover Egészségpénztári tagsággal nem rendelkező ügyfeleknek a látásvizsgálat akkor ingyenes, ha ez alapján nálunk rendeli meg szemüvegét (egyéb esetben a díja 13.000 Ft)
 • A fenti kedvezmények készpénzre nem válthatóak át.
 • A termékkedvezmények egymással nem csak a szolgáltatásokra vonatkozó kedvezménnyel vonhatóak össze.
 • Medicover biztosítottak választhatnak, hogy mely kedvezményt kívánják érvényesíteni.
 • Egészségpénztári tagok választhatnak, hogy a fenti kedvezmények helyett az egészségpénztári tagság által biztosított kedvezményt érvényesítik.

*vagy a készlet erejéig

Bízunk benne, hogy Akciónk felkeltette érdeklődését, és hamarosan Vásárlóink között üdvözölhetjük!

További kérdés esetén, kérjük, látogasson el Szaküzleteinkbe, és forduljon bizalommal Szaküzleteink munkatársaihoz!

Az Akció a Medicover Optika alábbi szaküzleteiben (a továbbiakban: „Szaküzletek”) érhető el:

Szaküzlet 1:
Medicover Optika Westend
cím: 1062 Budapest Váci út 1-3.

Szaküzlet 2:
Medicover Optika Eiffel
cím: 1062 Budapest Teréz krt. 55-57.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termékválaszték az egyes Szaküzletekben eltérő lehet! Kérjük az elérhető termékekről és szolgáltatásokról vásárlást megelőzően minden esetben érdeklődjön az adott Szaküzletben, munkatársainknál!

TERMÉKEK:

a) A Szaküzletekben egyedileg megjelölt, több száz napszemüveg vonatkozásában:

 • – 40% a bruttó 100.000,- Ft listaár feletti napszemüvegekre, az adott terméken feltüntetett fogyasztói árból – mely Akció 2022. augusztus 31. napjától (folyamatosan) visszavonásig, vagy az adott Szaküzlet készletének erejéig érvényes.
 • – 20% a bruttó 100.000,- Ft listaár alatti napszemüvegekre, az adott terméken feltüntetett fogyasztói árból, – mely Akció 2022. augusztus 31. – 2022. szeptember 30. napjáig, vagy az adott Szaküzlet készletének erejéig érvényes.

b) Kékfényszűrős lencse vásárlása esetén minden (az adott Szaküzletek aktuális kínálatában szereplő) komplett szemüvegből 20% kedvezményt biztosítunk az adott terméken feltüntetett fogyasztói árból. Az Akció időtartama: 2022. július 27. napjától visszavonásig, vagy az adott Szaküzlet készletének erejéig.

c) A Szaküzletekben egyedileg megjelölt prémium és luxus szemüvegkeretek vonatkozásában:

 • – 20% az adott terméken feltüntetett fogyasztói árból.
 • A prémium és luxus kategóriába sorolt kereteket az 1. számú melléklet rögzíti.
 • Az Akció 2022. augusztus 31. napjától – 2022. szeptember 30. napjáig, vagy az adott Szaküzlet készletének erejéig érvényes.

d) A Medicover Försakrings AB (publ) Magyarországi Fióktelepénél egészségbiztosítással rendelkező ügyfeleinknek 10% kedvezményt biztosítunk bármely az adott Szaküzlet kínálatában elérhető termékből. Az Akció időtartama: 2022. július 27. napjától visszavonásig, vagy az adott Szaküzlet készletének erejéig.

FIGYELEM! Az Akció NEM TERJED KI a Szaküzletek kínálatában elérhető kontaktlencsékre, kontaktlencse ápolófolyadékokra, műkönnyekre, szemcseppekre, kontaktlencse-tárolókra és egyéb optikai kiegészítőkre (pl.: szemüvegtok, szemüveglánc, szemüvegtörlő stb.).

SZOLGÁLTATÁSOK:

e) Látásvizsgálat:

 • a Medicover Försakrings AB (publ) Magyarországi Fióktelepénél egészségbiztosítással rendelkező ügyfeleinknek 2022. július 15-től (folyamatosan) visszavonásig – minden további feltétel nélkül – ingyenes.
 • A biztosítással nem rendelkező ügyfelek esetén a látásvizsgálat 2022. július 15-től (folyamatosan) akkor ingyenes, ha a látásvizsgálat alapján az ügyfél Szaküzleteinkben rendeli meg szemüvegét. (Amennyiben az előbbi feltételek nem teljesülnek a látásvizsgálat díját, mely 12.000 Ft, azaz tizenkettőezer forint, a komplex szemüveg elkészítésének díjából jóváírjuk.)

FIGYELEM! Az Akció a Szaküzletekben nyújtott egyéb szolgáltatásokra NEM TERJED KI!

3. A kedvezmények igénybevételének további feltételei:

 • A kedvezmények készpénzre nem válthatóak át.
 • Az egyes termékkedvezmények egymással nem vonhatóak össze. Nincs akadálya ugyanakkor a termékekre és a szolgáltatásokra vonatkozó kedvezmények összevonásának.
 • Medicover egészségbiztosítással rendelkező Ügyfeleink szabadon jogosultak kiválasztani, hogy a biztosításból eredő kedvezményt (10% bármely termékre) vagy az egyéb termékkedvezményt kívánják érvényesíteni.
 • Egészségpénztári tag vásárló a vásárlást megelőzően szabadon választhat, hogy az Akció kedvezményeit vagy az egészségpénztári tagság által biztosított kedvezményeket kívánja-e igénybe venni. E kedvezmények egymással nem összevonhatóak.
 • A termékek tekintetében mennyiségi korlátozás nincs, egy vásárló bármennyi terméket vásárolhat a fenti termékekből.

Luxus kategóriájú szemüvegkeret márkák: Balenciaga, Bottega Veneta, Burberry, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Gucci, Jimmy Choo, Maui Jim, Mont Blanc, Porsche Design, Prada, Prada Linea Rossa, Saint Laurent, Versace

Prémium kategóriájú szemüvegkeret márkák: Boss, Carolina Herrera, Emilio Pucci, Emporio Armani, Furla, Marc Jacobs, Massi, MaxMara, Michael Kors, Oakley, Ray-Ban, Ray-Ban Junior, Swarovski, Tom Ford

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link