Police

A Police, a De Rigo Group saját márkája 1983-ban jött létre Olaszországban mint uniszex szemüvegmárka. 1997-ben a Police piacra dobta első parfümcsaládját, 2003-ban pedig első órakollekcióját, 2013-ban pedig első ruházati kollekcióját. A márka mindig is a szabadság és a lázadás nyelvét beszélte: merész volt és most is az, mind stílusában, mind a szemüvegek minőségében, innovációjában, úttörő tervezésében.

A merészséget nem lehet színlelni, uralni kell.

Az 1983-ban alapított olasz Police már a kezdetektől elismert és szeretett márkává vált a szemüvegkeretek zsúfolt piacán a maga jellegzetes underground stílusával és kompromisszumokat nem tűrő minőségével. Versenytársai kihívásával kész volt megváltoztatni a fennálló trendeket és ennek köszönhetően szinte berobbant a nemzetközi piacra. A nagyközönséget rögtön lenyűgözte egyedi utcai megjelenésével és a mára már klasszikussá érett Police kék lencsékkel.

Ezzel kezdődött a márka hosszú és páratlan története, melyet olyan hírességek sora képvisel évről évre a showbusiness, a divat és a sport világából, akik egységesen vallják és hirdetik a Police jelmondatát: BE YOUNIQUE. Így vált a Police nem csak egy egyszerű, napjainkra már óra kollekciót, ruházatot, ékszereket és bőr kiegészítőket is jegyező szemüveg márkává, hanem életstílussá.

Friss, közvetlen kommunikációja vásárlói felé hatalmas sikereket eredményezett. Inspirációt a nagyvárosi utcai gyökereken kívül az amerikai „on the road” hangulatból merít. Jellemzően uniszex formavilágot követ, stílusát tekintve dinamikus, már-már agresszív, igazi kozmopolita viselet. Célcsoportja a kalandvágyó, független, olykor nárcisztikus, néha egy kicsit hedonista, nonkonformista, fiatal lelkületű közönség.

A Police legendás története évtizedek óta sikersztori. Napjainkban is piacvezető szerepet tölt be a szemüvegkeretek világában, köszönhető mindez az innovatív technológiai háttérnek és a tradicionális olasz gyökerekben rejlő divat szeretetének.

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link