Professzionális Zeiss látásvizsgálat

Professzionális Zeiss látásvizsgálat

Ingyenes professzionális ZEISS látásvizsgálat

Napjainkban a szemüvegkészítés előtti látásvizsgálat már nem arról szól, hogy fél szemünket letakarva állunk a tábla előtt, és megpróbáljuk leolvasni az ott látható betűket vagy számokat. A digitalizáció a látásvizsgálatokba nem ma, hanem már a 80-as években elkezdett beépülni, napjainkra pedig hi-tech élménnyé vált, melynek gépi eredményeit a szakember hangolja a szemünkre. Ha látásvizsgálatról van szó, mindenképp szánjunk rá időt – egy alapos látásvizsgálat nagyjából egy fél órát vesz igénybe.

Javasolt, hogy ne csak akkor jelentkezzünk látásvizsgálatra, amikor már érezzük, hogy tényleg szükségünk lenne a szemüvegre, hanem rendszeresen ellenőriztessük látásunkat. Ehhez első körben mindenképpen egy optometrista felkeresését javasoljuk, aki látásvizsgálaton felül ki tudja szűrni, hogy van-e szemészeti, orvosi ellátást igénylő elváltozás.

Medicover Optika

A látásvizsgálat ingyenes:

  • Medicover egészségbiztosítással rendelkező Ügyfeleinknek
  • A Medicover Egészségpénztár tagjainak és szolgáltatásra jogosult családtagjaiknak
  • Biztosítással, illetve Medicover Egészségpénztári tagsággal nem rendelkező ügyfeleknek abban az esetben, ha ez alapján nálunk rendeli meg szemüvegét (egyéb esetben a díja 12.000 Ft)

Professzionális ZEISS látásvizsgálat