Bottega Veneta

Bottega Veneta

A Bottega Veneta m√°rk√°t 1966-ban alap√≠tott√°k Vicenz√°ban. A minŇĎs√©gi, saj√°tos megjelen√©sŇĪ, fonott, kock√°s bŇĎranyag a mai napig a m√°rka v√©djegy√©nek sz√°m√≠t. A nyolcvanas √©vekben n√©pszerŇĪ kieg√©sz√≠tŇĎikkel taroltak, majd 2001-ben a Gucci felv√°s√°rolta a m√°rk√°t. Ekkor a Bottega Veneta visszat√©rt a kezdetekhez, √©s ism√©t a kieg√©sz√≠tŇĎk fel√© vett√©k az ir√°nyt. 2005-ben elind√≠tott√°k a nŇĎi, majd a f√©rfi ruhakollekci√≥jukat is.

N√©lk√ľl√∂zhetetlen, kort√°rs √©s mer√©sz

A 2018-ban kreat√≠v igazgat√≥v√° v√°lasztott Daniel Lee √°ltal k√©sz√≠tett Bottega Veneta Eyewear az idŇĎtlen szellem, a finom elegancia √©s a kifinomult hozz√°√°ll√°s kifejez√©se a m√°rka magj√°ban, kort√°rs megk√∂zel√≠t√©ssel √©s k√∂nnyeds√©ggel √©rtelmezve.

A 2019-es Fashion Awards-on, egy évvel Lee kreatív irányítása alatt, a Bottega Veneta megnyerte mind a négy kategóriát, amelyre jelölték:

  • az √©v kieg√©sz√≠tŇĎtervezŇĎje,
  • az √©v m√°rk√°ja,
  • az √©v tervezŇĎje,
  • az √©v brit tervezŇĎje ‚Äď nŇĎi ruh√°zat.

‚ÄěA Bottega Veneta Lee √ļjra√©rtelmezett csendes, modern eleganci√°j√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen a divat egyik legn√©pszerŇĪbb m√°rk√°ja lett 2019-ben.‚ÄĚ

A Bottega Veneta szem√ľvegkollekci√≥ k√≥djai

Hossz√ļ peremŇĪ szalag

R√∂vid peremŇĪ szalag

Merész terjedelem

Egyedi aspektus

F√©msz√°r√ļ peremszalag

Merész peremszalag

Dedik√°lt felirat

√Čles diz√°jn√ļ papucsok

Szegmensek

√öj bel√©pŇĎ

Bottega Veneta napszem√ľveg
Bottega Veneta napszem√ľveg

Teljes acetát koncepció, amely a hullámos hatások, az éles kiterjedések és az acetátot szoborként faragó hálóvonalak révén emeli ki a nemek közötti határvonal elmosódását.

A kollekci√≥ sz√©les sz√≠npalett√°t k√≠n√°l, egyens√ļlyban tartva az √°lland√≥, illetve a sz√≠nben illeszkedŇĎ √°rnyalatokat. A sz√°rakat az ikonikus h√°romdimenzi√≥s peremŇĪ szalag gazdag√≠tja.

Eredeti

Bottega Veneta napszem√ľveg
Bottega Veneta napszem√ľveg

Daniel Lee szem√ľvegkoncepci√≥j√°nak v√©gsŇĎ kifejez√©se.

Ez a mer√©sz f√©lkeretes st√≠lus, amelyet geometrikus kont√ļrok jellemeznek, az Original 03 mer√©sz cili√°ris fel√©p√≠t√©s√©t id√©zi kombi keretben.

Merész szalag

Bottega Veneta napszem√ľveg
Bottega Veneta napszem√ľveg

Mer√©sz geometrikus acet√°tforma az egyik legkelendŇĎbb koncepci√≥ n√∂vel√©s√©re, az intrecciato acet√°t fejleszt√©s√©re.

St√≠lusok, amelyeket az ikonikus h√°romdimenzi√≥s mer√©sz peremszalag d√≠sz√≠t a sz√°rakt√≥l a v√©gekig. Az acet√°tfel√ľletek csiszolts√°ga kiemeli a k√©zi gy√°rt√°st.

Vékony szalag

Bottega Veneta napszem√ľveg
Bottega Veneta napszem√ľveg

A szalag legvékonyabb értelmezése és a keret könnyedsége jellemzi ezt a koncepciót.

Teljes f√©m √©s kombi st√≠lusok, melyeket a szalagsz√°rak √©s az √©les geometriai form√°k k√ľl√∂nb√∂ztetnek meg.

√Črdekli a term√©k?

Adja meg adatait, hogy koll√©g√°ink felvehess√©k √Ėnnel a kapcsolatot, majd a kiv√°lasztott kerettel elk√©sz√ľlhessen szem√ľvege!

close-link