Medicover_Optika_logo_fekvo_RGB_web-feher.png

Bottega Veneta

Bottega Veneta

A Bottega Veneta márkát 1966-ban alapították Vicenzában. A minőségi, sajátos megjelenésű, fonott, kockás bőranyag a mai napig a márka védjegyének számít. A nyolcvanas években népszerű kiegészítőikkel taroltak, majd 2001-ben a Gucci felvásárolta a márkát. Ekkor a Bottega Veneta visszatért a kezdetekhez, és ismét a kiegészítők felé vették az irányt. 2005-ben elindították a női, majd a férfi ruhakollekciójukat is.

Nélkülözhetetlen, kortárs és merész

A 2018-ban kreatív igazgatóvá választott Daniel Lee által készített Bottega Veneta Eyewear az időtlen szellem, a finom elegancia és a kifinomult hozzáállás kifejezése a márka magjában, kortárs megközelítéssel és könnyedséggel értelmezve.

A 2019-es Fashion Awards-on, egy évvel Lee kreatív irányítása alatt, a Bottega Veneta megnyerte mind a négy kategóriát, amelyre jelölték:

  • az év kiegészítőtervezője,
  • az év márkája,
  • az év tervezője,
  • az év brit tervezője – női ruházat.

„A Bottega Veneta Lee újraértelmezett csendes, modern eleganciájának köszönhetően a divat egyik legnépszerűbb márkája lett 2019-ben.”

A Bottega Veneta szemüvegkollekció kódjai

Hosszú peremű szalag

Rövid peremű szalag

Merész terjedelem

Egyedi aspektus

Fémszárú peremszalag

Merész peremszalag

Dedikált felirat

Éles dizájnú papucsok

Szegmensek

Új belépő

Bottega Veneta napszemüveg
Bottega Veneta napszemüveg

Teljes acetát koncepció, amely a hullámos hatások, az éles kiterjedések és az acetátot szoborként faragó hálóvonalak révén emeli ki a nemek közötti határvonal elmosódását.

A kollekció széles színpalettát kínál, egyensúlyban tartva az állandó, illetve a színben illeszkedő árnyalatokat. A szárakat az ikonikus háromdimenziós peremű szalag gazdagítja.

Eredeti

Bottega Veneta napszemüveg
Bottega Veneta napszemüveg

Daniel Lee szemüvegkoncepciójának végső kifejezése.

Ez a merész félkeretes stílus, amelyet geometrikus kontúrok jellemeznek, az Original 03 merész ciliáris felépítését idézi kombi keretben.

Merész szalag

Bottega Veneta napszemüveg
Bottega Veneta napszemüveg

Merész geometrikus acetátforma az egyik legkelendőbb koncepció növelésére, az intrecciato acetát fejlesztésére.

Stílusok, amelyeket az ikonikus háromdimenziós merész peremszalag díszít a száraktól a végekig. Az acetátfelületek csiszoltsága kiemeli a kézi gyártást.

Vékony szalag

Bottega Veneta napszemüveg
Bottega Veneta napszemüveg

A szalag legvékonyabb értelmezése és a keret könnyedsége jellemzi ezt a koncepciót.

Teljes fém és kombi stílusok, melyeket a szalagszárak és az éles geometriai formák különböztetnek meg.

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link