Minőségi ZEISS szemüveglencsék

Napjaink folyamatosan mozgásban lévő, mindig online világában szabadon böngészhetünk, kattinthatunk, nagyíthatunk vagy bringázhatunk. Bárhol és bármikor. De azzal is tisztában kell lennünk, mi vesz körül minket, miközben az okostelefonunkra, laptopunkra vagy tabletünkre figyelünk.

Olyan szemüveglencsére van szükségünk, ami lépést tud tartani az online és folyamatosan mozgásban lévő életmódunkkal.

ZEISS SmartLife lencsék

Fedezze fel a különbséget!

A ZEISS legkiválóbb teljes körű lencsecsaládja. Egy innovatív, modern termék, amely kielégíti napjaink Ügyfeleinek vizuális igényeit – életkoruktól függetlenül.

Valamennyi korosztály igényeit kielégítő, teljes körű kínálatunk 3 lencsetípusból áll:

Monofocal lencsék

monofocal lencsék

Az egyfókuszú lencse kialakítása révén éles látást tesz lehetővé minden távolságban, különösen akkor, amikor a tekintetet lefelé, a közeli tárgyakra irányul. Jobb optikai teljesítmény és nagyobb, tiszta látótér.

Digital Lens

digital lens

Simább átmenetet biztosít a lencse periférikus zónáiba kevesebb érzékelhető elmosódással. Ez lehetővé teszi a centrális és perifériás látás természetes, dinamikus kölcsönhatásban való együttműködését, mely kevesebb érzékelhető szemfáradtsággal jár. A kialakítás a ZEISS SmartLife progresszív lencsékhez igazodik, hogy látása később könnyebben áttérhessen a progresszív lencsével való látásmódra.

Progressive lencsék

progressive lencsék

Simább átmenetet biztosít a lencse periférikus zónáiba kevesebb érzékelhető elmosódással, ezáltal lehetővé teszi a centrális és perifériás látás természetes, dinamikus kölcsönhatásban való együttműködését, ez pedig sima átmenetet eredményez közelről távolra váltáskor minden látómezőben.

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link