A legmodernebb ZEISS vizsgálati eszközök

A jobb látás a kiváló diagnosztikával kezdődik, ezért a ZEISS a látszerészek és a szemészeti szakemberek számára olyan professzionális optikai eszközöket kínál, amelyek könnyen beilleszthetők a munkafolyamataikba. Ezek a rendszerek a lehető legnagyobb precizitással mérik fel az átfogó látáselemzéshez és az optimális szemüveglencse-gyártásához szükséges összes tényezőt. Az igények elemzésétől a végső szemüvegig a ZEISS diagnosztikai berendezései és műszerei a teljes folyamatot átfogóvá és átláthatóvá teszik, így biztosítva kiváló élményt.

Anamnézis felvétele - VISULENS 550

A ZEISS VISULENS 550 egy hullámfront technológiát felvonultató csúcstechnológiás dioptriamérő, beépített spektrométerrel. A ZEISS VISULENS 550 lencsék széles skálájához kínál intelligens mérési módszereket és más hasznos funkciókat. Beépített UV-spektrométerének köszönhetően magas színvonalon mérhető és elemezhető az UV-sugárzás. A könnyen, érthetően megjelenített UV-védelmi szintek és a felhasználói felület egyértelmű jelzései rendkívüli vizsgálati élményt garantálnak. A Shack-Hartmann hullámfront-technológia a precizitás, a minőség és a gyorsaság záloga.

VISULENS 550

Réslámpás vizsgálat - SL115 Classic

A ZEISS SL115 Classic biomikroszkóppal már korai stádiumban felfedezhetőek a szem elváltozásai, mellyel megelőzhető a komolyabb probléma kialakulása. Emellett a szembe került idegentestek felfedezésére is alkalmas.

SL115 C
réslámpás vizsgálat

Aberrometriás, kerato/refraktométeres, corneatopográfos vizsgálat (objektív dioptriamérés) - i.Profiler®plus

Nincs két egyforma szem, és egyetlen szem sem tökéletes. Nagyon sok információra van szüksége a páciens látásélességével kapcsolatban ahhoz, hogy optimális szemüveglencsét kínáljon nekik. A ZEISS i.Profiler Plus segít a páciens kórtörténetének felvételében. Ez az innovatív eszköz részletesen elemzi a szem minden olyan struktúráját, ami részt vesz a képalkotásban. Alkalmas a szaruhártya olyan degeneratív elváltozásainak korai felismerésére, mint például a keratokónusz/keratoglóbusz. vagy a szürkehályog. A szemüvegfelírás szempontjából pedig fontos adatokat közöl azzal kapcsolatban, hogy eltérő pupillaátmérők (nappali fényviszonyok estén szűkebb, gyengébb fényviszonyok között tágabb) esetén miként változik a szem korrekciós igénye. Így egy átfogó látásprofilt hoz létre nagy felbontású hullámfrontméréssel, beleértve a szaruhártya topográfiás elemzését is – mindent olyan részletesen, mintha ujjlenyomatot venne Öntől.

i.Profiler plus
i.Profiler plus

Foropteres vizsgálat távvezérléssel (szubjektív dioptriamérés) - VISUSCREEN 500

A ZEISS VISUSCREEN 500 egy olyan csúcstechnológiás LCD vízustábla, ami a hagyományos látásvizsgálaton túl alkalmas a professzionális vizsgálatra is. A hagyományos látásvizsgálaton a szemeket külön-külön vizsgálják, a VISUCREEN 500 azonban a polarizációs technológiájának köszönhetően alkalmas arra is, hogy a két szemet egy időben vizsgáljuk, kitérve nem csupán a látásélességre, hanem arra is, hogy a látórendszer a két szemet milyen hatékonyan működteti együtt. A Polatest® technológiát alkalmazó ZEISS VISUSCREEN 500 számos tesztet biztosít a monokuláris és a binokuláris látásvizsgálatához, valamint gyermekek számára is külön tesztek állnak rendelkezésre. A ZEISS VISUSCREEN 500 egyszerűen összekapcsolható és továbbfejleszthető a ZEISS VISUPHOR 500 digitális foropterével, a vizsgáló munkafolyamatainak és felszereltségének korszerűsítése érdekében. A személyre szabott munkameneteknél úgy lehet összeállítani a különböző teszteket és azok sorrendjét, valamint a megjelenítés paramétereit, ahogyan az adott vizsgáló szeretné.

VISUPHOR 500 SRU
VISUPHOR 500 SRU

Binokuláris vizsgálat, szemizom-egyensúlyzavar vizsgálata - VISUPHOR 500

A ZEISS VISUPHOR 500 a manuális foropterhez képest 18%-kal gyorsabb, a próbakeretes vizsgálathoz képest pedig 24%-kal gyorsabb refrakciót biztosít. A konfigurálható munkamenet segítségével személyre szabható a refrakció menete. A ZEISS VISUPHOR 500 a szubjektív refrakció alatt a manuális foropterhez képest 50%-kal, a próbakerethez képest pedig 70%-kal csökkenti a jelentős mérési hiba esélyét. Az okos funkciók és a konfigurálható munkamenet segítségével személyre szabható a refrakció menete. Számos vizsgálati rutin egyedileg összeállítható, a különböző korrekciók egy gombnyomással összehasonlíthatóak. Út a papírmentes optika felé: a ZEISS VISUPHOR 500 minden fontos információt közvetlenül továbbít a ZEISS VISUCONSULT 500-hoz.

VISUSCREEN 500

Centráló - i.Terminal® 2

A ZEISS i.Terminal® 2 gyorsabb, mint a manuális centrálás, és kevesebb mérési hiba jellemzi, mint a hagyományos pupillométeres megoldást. Felhasználóbarát, gyors és precíz eredményeket biztosít. A ZEISS szabadalommal rendelkező lézerpont konvergencia-kontrollnak köszönhetően rendkívül megbízható a centrálás, kiküszöböli a nemkívánatos vergenciát. Automatikus élességállítás, automatikusan észleli és korrigálja a fejelforgatást, gyors és kényelmes képkészítés. Magassága 120–208 cm között rugalmasan állítható, így gyorsan alkalmazkodik az Ügyfél testmagasságához.

iTerminal 2
iTerminal 2

Érdekli a termék?

Adja meg adatait, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot, majd a kiválasztott kerettel elkészülhessen szemüvege!

close-link